Фирма ЕТ "Коси Георгиев" е създадена през 1989 г. в град Ямбол. Вече толкова години служим вярно на своите клиенти от цялата страна. Фирмата се занимава с продажба на едро и дребно на материали, свързани с обущарската, обувната промишленост, както и сарашки материали. Благодарение на дългогодишния ни опит в тази област работим с висококачествни материали на доказали се производители.

   Част от богатия асортимент на обущарските и сарашките материали, който предлагаме са: капачета – пластмаса/метални, подметки, ходила, табани, конци, игли, лепила, токове - дамски и мъжки, евапрен (микропореста гума), гьон, изкуствени и естествени, кожи, синци, аксесоари за обувки и др.

   Обслужваме цялата страна благодарение на куриерски фирми, които всеки клиент избира индивидуално.

   В настоящия момент на криза нашата политика е да се обърне по-голямо внимание на качеството, а не на ниската цена. Пазарът е залят от стоки-еднодневки, които за сметка на по-ниската си цена се износват буквално за дни, което от своя страна рефлектира върху мнението на потребителите, използвали вашите услуги. За нашата фирма е важно Вие да запазите досегашните си клиенти, да намерите нови за сметка на вложения от Вас труд и качествените материали, предлагани от нас. По тази причина наблягаме на Стоките, произведени в България.